Jeste li čuli: I leto je na odmoru na Kopu

Koja je vaša prva asocijacija na leto? Sunce, plaža, more, pesak…? Kao da se termin „Gde ćeš na odmor“,po automatizmu odnosi  na neko morsko letovalište. A neki drugi izbor, poput planine, jezera, banje, uglavnom je propraćen kontra pitanjem – „Zašto???“, zar ne?
Hm, zašto… Pitate se zašto biste more zamenili planinom? I zašto da vaš izbor bude baš Kopaonik? Možda do sad niste čuli, ali rado ćemo ovu insajdersku vest podeliti sa vama – ove godine i leto je na odmoru baš na Kopu! I to od 23.juna, kada je promocijom brojnih aktivnosti  otvorena letnja sezona na Kopaoniku.Svi letnji sadržaji su tada počeli sa radom i za vas su na raspolaganju od ponedeljka do četvrtka od 9 do 15 časova, a petkom, subotom i nedeljom od 9 do 16 časova.
Sama priroda na Kopu je toliko impresivna da joj ne treba ni filter, ni reklama. Ali, jasnonam  je da, osim ako niste zen budista,vaš odmor ne zamišljate kao desetodnevnu celodnevnu meditaciju na Pančićevom vrhu (iako je doživljaj na 2.017 metara nadmorske visine nešto što bi vredelo da doživite). Nameće se pitanje – šta uopšte da radite leti na planini?
I kroz naše dugogodišnje iskustvo, u razgovoru sa gostima, mnogo puta smo čuli da je glavni krivac odlaganja leta kod nas, bilo uverenje kako postoji toliko stvari koje mogu na moru, a ne mogu na planini. Ok, hajde da rešimo nedoumice - šta je to što možete na moru, a ne možete na Kopu?
·         Kupanje? U okviru našeg Hotela Grand dočekaće vas zatvoren bazen, spa centar, a otvoren bazen u planinskom okruženju ostaviće vas bez daha.
·         Šetnja pored mora? Pešačke ture na Kopu ne samo da su ono što se prepričava zbog neodoljive prirode, već su vaša doza zdravlja i avanture; dva u jednom – serotonin plus adrenalin.
·         Razne aktivnosti? Naši letnji turistički paketi obuhvataju panoramske vožnje žičarom, planinski biciklizam, jahanje, kuglanje, skvoš, stoni tenis, paraglajding, alpinizam, safari ture, vožnju kvadova po off-road stazama, kao i zabavne aktivnosti – bob na šinama i zip line.
·         Vi biste samo ležali i odmarali? Za vas su tu relaksirajuće aktivnosti u okviru paketa „Planinski odmor“, koji uključuje spa i velnes sadržaje, laganu pešačku turu i roštilj večeru uz open bar.
·         Imate decu? Pored svih aktivnosti u kojima vaša deca, u zavisnosti od uzrasta, mogu uživati, tu je i zabavni park sa animatorima, koji se brinu o vašim najmlađimklincima i klincezama, dok vi uživate pored bazena.
·         Gastronomski specijaliteti? U okviru naših restorana, uživaćete u najrazličitijim ukusima hrane. U izboru menija vodimo se devizom – ugoditi svim ukusima kroz raznovrsnost i kvalitet.
Pa, da onda jednoglasno zaključimo: vi na Kopu možete sve. I još malo više. Jer sve ono što možete na planini, zapravo ne možete nigde drugde. A to je da doživite savršen balans zabave i mira, aktivnog i pasivnog uživanja, dodira sa prirodom na način koji vam ni na jednom drugom mestu nije moguć, a opet na samo par sati vožnje od skoro svakog grada u Srbiji.
Pitate se – koliko će vas to koštati?
Kao lider hotelijerstva na Kopaoniku, a samim tim i vaš domaćin, naša kompanija MK Mountain Resort u ponudi ima osmodnevne pakete sa uključenim outdoor aktivnostima po ceni većod 123€ (apartmani Konaci) i 114€ za vikend pakete u hotelu Grand. Do kraja avgusta možete iskoristiti i hit letnju ponudu od 10€ za noć u apartmanima Konaci Sunčani Vrhovi, ili 40€ za noćenje sa doručkom u hotelu Grand. A možemo vam pomoći i da sami kreirati vaše leto na Kopu, u zavisnosti od ličnih želja i preferencija.
Vi želite savršen odmor koji je spoj adrenalinske avanture i relaksirajućeg uživanja, mogućnost da se ovog leta zaista resetujete, letovanje koje ćete sa radošću i uzbuđenjem prepričavati, a mi smo sigurni da je Kopaonik pravo mesto za vas.

Na kraju krajeva - baš zato je čak i leto rešilo ove godine da odmor provede na Kopu. A vi, šta čekate?



Коментари

  1. Planina je buducnost. To se pokazalo i ovog leta gde je sve veci broj ljudi menjao more za planinu, jer samo na planini je odmor u pravom smilsu te reci. Samo napred i ubrzo cete biti trazeniji leti nego zimi.

    pozdrav
    Vojin

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Skijanje – jednostavan recept za vašu sreću

2000 metara iznad zemlje